onsdag 3 juni 2009

Maskrosor och fönsterfoder


Tiden springer iväg den här årstiden, kanske lite snabbare i år! I trädgården växer både välkomna och ovälkomna växter så det knakar. De ovälkomna skapar en del jobb. Igår la jag en timma på att ta bort alla maskrosor på framsidan för de gör sig verkligen inte i gräsmattan, de får den att se oklippt ut på ett kick (vi har fått en del kommentarer om att det ser lite obebott ut här). Det resulterade i två fulla ogräskorgar med bara maskrosor..sallad någon?? Terapiarbete kan man kalla det och om jag skulle behöva mer terapi så finns det fler sidor av huset att leta på!

vad ni ser på bilden gjorde mig glad igår, äntligen är fönsterfodrena uppsatta, visst blev det snyggt, vi har försökt likna fodrena i vardagsrummet. Undrar om vi vågar sätta upp gardiner här.. Det behövs om det ska se bebott ut! Nu ska lister till tak och golv fixas och lite dörrfoder och smått och gott.. det tar sig, snart kan vi nog flytta in även i sovrummet! Eller vad tror ni?
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Herregud om ni kämpar på! Tror inte riktigt att jag känner för maskrossallad men tack ändå. :-)Hoppas ni har det bra så ses vi snart.
    kram Viktoria och Alice

    SvaraRadera
  2. Det är lugnt här finns både ätbar kirskål och nässlor, vi kan fixa alternativ!

    SvaraRadera